Kevätmuutto

photocrati gallery

KEVÄTMUUTTO  (2009, Minerva)

Hinta 25,20 euroa.

Hinta sisältää alv:n & toimituskulut. Bonuksena saat kirjaasi signeerauksen sekä halutessasi omistuskirjoituksen. Ostaessasi minulta, myyntivoitto päätyy kirjailijalle eikä kirjakaupalle. (Ohjeet ostamiseen tämän sivun lopussa.)

Kirja kertoo sanoin ja kuvin lintujen kevätmuutosta, yhdestä pohjoisen pallonpuoliskon vaikuttavimmista luonnonnäytelmistä.
Kirjassa tulee esille vahvasti tekijän henkilökohtainen näkemys keväisen lintumuuton tunnelmista, tilanteista, väreistä ja valoista, lintumuuton vaikuttavuudesta ja väkevyydestä sekä siitä, mitä kaikkea keväisen lintumuuton tarkkailu on merkinnyt ja antanut hänelle runsaan kolmenkymmenen lintuharrastusvuoden aikana. Tunnelmoinnin ja muisteloiden ohella kirja tarjoaa tanakkaa tietoa erilaisista kevätmuuttoon liittyvistä asioista, kuten sään sekä lumi- ja jääolojen vaikutuksesta muuttoaikatauluun, muuton vuorokausirytmiikasta sekä muuton aikaistumisesta ilmaston lämpenemisen takia.
Kuvituksen painopiste on näyttävissä yleiskuvissa, jotka kertovat millaisiin olosuhteisiin, maisemiin ja värimaailmaan muuttolinnut palaavat. Niiden vastapainona ovat tiukat lähikuvat parvista ja yksittäisistä linnuista milloin vinhassa muuttolennossa, milloin pomppimassa peltotiellä, milloin laskeutumassa tulvalammelle.

 

Ostaessasi kirjan toimi näin:
* maksa kirjan hinta tililleni FI70 1124 3500 2601 64
* laita maksutietoihin kirjan nimi, oma nimesi, osoitteesi SEKÄ puhelinnumerosi (tätä tarvitsen jos tilaukseen tai postittamiseen liittyy jotain ongelmia)
* kun maksu näkyy tililläni, postitan kirjan muutaman arkipäivän kuluessa. Kirja tulee suoraan postilootaasi.