Lintujärvi

photocrati gallery

LINTUJÄRVI  (2006, Maahenki)

Valittiin Vuoden Luontokirjaksi 2006.

Hinta 25,20 euroa.

Hinta sisältää alv:n & toimituskulut. Bonuksena saat kirjaasi signeerauksen sekä halutessasi omistuskirjoituksen. Ostaessasi minulta, myyntivoitto päätyy kirjailijalle eikä kirjakaupalle. (Ohjeet ostamiseen tämän sivun lopussa.)

Valokuvateos ja tietokirja suomalaisesta lintujärvestä ja sen linnuista. Samalla se on myös kirja miehestä, joka on lumoutunut järven rikkaasta elämästä ja luonnon ehtymättömästä moninaisuudesta. Kirjassa kerrotaan tunnelmallisin tarinoin ja elämänmakuisin valokuvin vuoden kierrosta yhdellä nimettömäksi jäävällä eteläsuomalaisella lintujärvellä. Silti tapahtumat voisivat olla miltä tahansa muultakin suomalaiselta lintujärveltä, sillä kaikilla niillä asustelee samoja lintuja ja kaikilla niillä on aistittavissa sama tuoksu ja tunnelma, sama elämänkiihkeys ja meteli. Päiväkirjamaisessa tekstissä pohditaan ja seurataan tarkasti lintujärven asukkien elämänmenoa ja luonteenpiirteitä sekä järven muuttumista eri vuodenaikoina.

 

Ostaessasi kirjan toimi näin:
* maksa kirjan hinta tililleni FI70 1124 3500 2601 64
* laita maksutietoihin kirjan nimi, oma nimesi, osoitteesi SEKÄ puhelinnumerosi (tätä tarvitsen jos tilaukseen tai postittamiseen liittyy jotain ongelmia)
* kun maksu näkyy tililläni, postitan kirjan muutaman arkipäivän kuluessa. Kirja tulee suoraan postilootaasi.